Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. apríla 2023 o 16:45
Čas čítania 0:26

Požičal si auto od mamky. Policajti chytili iba 16-ročného šoféra, ktorého si všimli iba vďaka klasickej chybe v premávke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Matka ani netušila, že si jej auto požičal syn.

Polícia počas uplynulej nedele zastavila iba 16-ročného vodiča. Prezradil sa tým, že pri prejazde križovatkou nezastavil na dopravnom značení „Stoj, daj prednosť v jazde“. Policajti si tento priestupok všimli a vodiča vyzvali na predloženie dokladov. 

„16-ročný chlapec však policajtom predložil len občiansky preukaz, keďže ešte nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Hliadka ihneď informovala jeho matku a zároveň majiteľku auta, ktorá ani len netušila, že si jej auto chlapec požičal,“ píše polícia na Facebooku. 

Polícia v príspevku upozorňuje, že mládež bez vodičského preukazu dostatočne neovláda dopravné predpisy a jej konanie môže spôsobiť dopravné nehody. V prípade, ak si auto vezmú bez súhlasu majiteľa, môže to byť kvalifikované ako trestný čin neoprávneného používania motorového vozidla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia