Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. apríla 2023, 13:21
Čas čítania 0:32

Známy reťazec na Slovensku zo dňa na deň skončil, zákazníkom narobil poriadne problémy. Chystajú hromadné trestné oznámenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Firma so zákazníkmi nekomunikuje a prípadom sa už zaoberá polícia.

Populárny reťazec s okuliarmi Eiffel Optic dlhuje mnohým zákazníkom peniaze. Firma s nikým nekomunikuje a prípadom sa už zaoberá aj polícia, píšu TV Noviny

Spoločnosť začala koncom marca 2023 zatvárať slovenské pobočky a zákazníkom nedodala tovar ani im nevrátila peniaze. Firma s nikým nekomunikuje telefonicky a neodpisuje ani na maily.

Zákazníci zvažujú hromadné trestné oznámenie

Niekoľko zákazníkov zvažuje podanie hromadného trestného oznámenia, pretože samostatná žaloba by z dôvodu nízkej sumy bola zbytočná. Jedna z poškodených tvrdí, že celý prípad už rieši so svojou právničkou. Vyzýva ľudí, aby sa jej ozvali a spoločne prípad nahlásili polícii. Za týždeň sa jej ozvalo asi desať poškodených. 

Česká spoločnosť Eiffel Optic uviedla ako dôvod krachu koronakrízu. Tržby firmy klesli o viac ako jeden milión eur. Slovenská Sociálna poisťovňa a finančná správa eviduje dlhy reťazca vo výške takmer 50-tisíc eur.

eiffel optic
Zdroj: eiffel optic
Domov
Zdieľať
Diskusia