Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
19. apríla 2023 o 11:43
Čas čítania 1:07

Muž pri Trenčíne naháňal na pláži mladú ženu. Hrozivý incident si nahrala cez Facetime

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípadom sa už zaoberá polícia.

Mladú Slovenku v obci Skalka nad Váhom včera (18. apríla) okolo 17. hodiny na kamenistej pláži naháňal neznámy muž. Podľa jej slov ju najprv pozoroval spoza stromu, za ktorým sa skrýval. Keďže cesta z pláže viedla priamo okolo neho, žena sa nemala ako dostať preč.

Národná bezplatná nonstop linka pre ženy zažívajúce násilie a pre ľudí, ktorí im chcú pomôcť: 0800 212 212. V prípade priameho ohrozenia volaj na číslo polície 158.

Vzdialila sa preto na malý ostrovček obklopený vodou, odkiaľ telefonovala svojej matke a požiadala ju, aby zavolala políciu. Po približne 20 až 30 minútach sa za ňou muž rozbehol. Žene sa podarilo utiecť smerom na cyklotrasu.

Celý incident videla cez videohovor aj jej mama, ktorej telefonovala cez aplikáciu Facetime. Podľa opisu Slovenky išlo o vyššieho muža nad 40 rokov, silnejšej postavy s výraznejším bruchom a s tmavými krátkymi vlasmi. Na sebe mal oblečené čierne krátke obtiahnuté tričko a trojštvrťové nohavice.

27. marca 2021 o 14:30 Čas čítania 10:08 Je lepšie nič nerobiť alebo brániť sa zubami-nechtami? Tieto mýty o sebaobrane zbytočne znižujú tvoju šancu ubrániť sa Je lepšie nič nerobiť alebo brániť sa zubami-nechtami? Tieto mýty o sebaobrane zbytočne znižujú tvoju šancu ubrániť sa

„Polícia v Trenčíne prijala v predmetnej veci oznámenie. Vec je momentálne v štádiu šetrenia. Bližšie informácie na teraz nie je možné poskytnúť,“ povedala pre Refresher Ingrid Krajčíková z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ TT 

„Polícia to rieši. Zatiaľ sa ku mne dostali fotky muža, ktorý sa podobá veľmi na toho, ktorý ma naháňal. Fotky sa ku mne dostali od jedného dievčaťa, ktoré malo podobnú skúsenosť na rovnakom mieste,“ objasnila nám Slovenka, ktorú naháňal neznámy muž.

Druhá žena opísala, že ju na tom istom mieste pred dvomi rokmi fotografoval muž s fotoaparátom schovaným pod šiltovkou. Muža vtedy konfrontovala a povedala mu, že ak jej nedá svoj občiansky preukaz a nevymaže fotografie, pôjde incident nahlásiť na políciu. Aktuálne nie je isté, či ide o tú istú osobu. Prípad vyšetrujú policajti.

Instagram
Zdroj: Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia