Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
19. apríla 2023 o 19:11
Čas čítania 0:32

VIDEO: Akrobatka neprežila desivý pád pred očami manžela a publika. Bezpečnostné laná odmietala

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Akrobatka zomrela priamo pred očami svojho manžela aj publika. Na tvrdé pódium spadla z 10-metrovej výšky. Dvojica pravidelne vystupovala bez bezpečnostných prvkov, ktoré mohli tragédii zabrániť.

Čínska akrobatka zomrela po páde priamo počas vystúpenia. Jej akrobatickým partnerom bol jej manžel, s ktorým vystupovala bez bezpečnostného istenia, informuje portál Ticker News. 

Tragédia sa stala minulú sobotu na štadióne v meste Hougao v provincii An-chuej. 

Hneď v úvode vystúpenia sa čosi pokazilo. Dvojica sa dostala do 10-metrovej výšky a v momente, keď sa akrobatka rukami zavesila na svojho manžela, sa zošmykla. Muž ju už nestihol zachytiť.

Akrobatka spadla na tvrdé pódium priamo pred očami manžela aj zdeseného publika. Okamžite po páde ju previezli do nemocnice, na následky vážnych zranení však zomrela. 

Tragédii mohli predísť bezpečnostné prvky, ktoré pár pri svojich vystúpeniach pravidelne ignoroval. Podľa miestnych médií po sebe zosnulá akrobatka zanechala dve deti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia