Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. apríla 2023 o 12:42
Čas čítania 0:30

Slovák sa premával na Mercedese s 5 promile pod oknami policajného riaditeľstva. Drzosť ho vyjde draho

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podozrivé vozidlo odstavili policajti na Novosadskej ulici, priamo pred Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Trnave.

Trnavskí policajti odstavili v stredu 19. apríla podozrivé vozidlo značky Mercedes-Benz, v ktorom sa nachádzal 29-ročný vodič. Tomu namerali pod oknami Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave takmer 5 promile v krvi, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Policajti muža vyzvali na vykonanie dychovej skúšky, ktorej výsledok bol viac ako zarážajúci. 29-ročný vodič si totiž za volant auta sadol s 2,29 mg/l, čo je v prepočte neuveriteľných 4,77 promile alkoholu v dychu,“ priblížili v príspevku.

Nezodpovedného vodiča následne obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. „Poverený policajt mladého muža obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona mu môže hroziť až ročný pobyt vo väzení,“ dodali muži zákona.

Šofér Mercedesu nateraz ostáva v cele policajného zaistenia. O jeho osude rozhodne súd v tzv. superrýchlom konaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia