Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
27. apríla 2023, 12:41
Čas čítania 0:43

Štát predáva budovu školy v Kremnici za veľmi výhodnú cenu. Lacný majetok si môžeš zakúpiť aj ty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ponuku so zľavou 30 percent zverejnili na portáli Registra ponúkaného majetku štátu.

Na Registri ponúkaného majetku štátu zverejnilo Ministerstvo financií Slovenskej republiky zaujímavú ponuku. Štát sa pokúša predať budovu, ktorá patrí strednej škole, spoločne s rozsiahlym pozemkom v Kremnici. Vyplýva to z informácií zverejnených na portáli ropk.sk.

Záujemcovia môžu získať budovu pracoviska OV, ktorá patrí strednej odbornej škole pre žiakov so sluchovým postihnutím, za lákavých 136 500 eur. Ministerstvo pôvodnú ponuku zlacnilo o viac ako 40-tisíc eur.

Viac ako 1 000 štvorcových metrov 

Budova pracoviska OV s pozemkom sa nachádza na Kutnohorskej 675/20 v Kremnici. Správca ponuky uvádza, že si za takúto atraktívnu cenu nový majiteľ zakúpi pozemok s výmerou až 1 038 m². Ak ťa ponuka zaujala, môžeš sa prihlásiť na obhliadku celého objektu, prípadne priamo zaslať cenovú ponuku prostredníctvom pošty.

„Záujemcom, ktorí svoje cenové ponuky stanoveným spôsobom a v stanovenej lehote písomne doručili na adresu správcu a vo svojej cenovej ponuke ponúkli primeranú cenu, budú zaslané informácie k elektronickej aukcii podľa § 8ab zákona o správe majetku štátu na nimi zadané e-mailové adresy najmenej 5 dní pred začatím elektronickej aukcie,“ priblížili v ponuke.

Kompletné detaily ponuky si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

Budova na predaj v Kremnici.
Budova na predaj v Kremnici. Zdroj: ropk.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia