Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
2. mája 2023, 16:15
Čas čítania 0:33

Vyrábal mastičky z marihuany, od súdu v Trnave teraz dostal 15 rokov väzenia. Navyše mu prepadne majetok a stratí rodinný dom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

U Jozefa Šipoša zadržali 14 kilogramov marihuany v hodnote viac ako 114-tisíc eur.

Bývalého majstra Európy v rýchlostných člnoch Jozefa Šipoša odsúdil Okresný súd v Trnave na 15 rokov za mrežami. Okrem toho mu taktiež prepadne majetok, informoval portál tvnoviny.sk na základe vyjadrenia advokáta Igora Ribára, ktorý odsúdeného zastupoval.

V rodinnom dome Jozefa Šipoša pri Hlohovci našla NAKA pri zásahu pred dvomi rokmi viac ako 14 kíl sušenej marihuany, ktorej odhadovaná hodnota bola viac ako 114-tisíc eur.

Rodičia aj ich syn prídu o domov

Bývalý športový reprezentant Slovenskej republiky nepopiera pestovanie marihuany, no trvá na tom, že ju nepredával. Zo sušiny údajne vyrábal liečivé mastičky, ktoré následne zadarmo rozdával onkologickým pacientom.

O spomínaný rodinný dom má teraz na základe rozhodnutia súdu prísť. Šipoš však tvrdí, že nehnuteľnosť nepochádza z trestnej činnosti, pretože mu ju darovali rodičia, ktorí tam žijú. Na základe rozhodnutia súdu teraz spoločne so svojím synom prídu o strechu nad hlavou.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Unsplash/Indorgro
Domov
Zdieľať
Diskusia