Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. mája 2023 o 10:50
Čas čítania 0:42

Zdrogovaného Slováka policajtom nabonzovala spolujazdkyňa. Mali sme pervitín, prezradila im, keď sa začal vyhovárať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti si u 34-ročného muža všimli nezvyčajné správanie. Polícii ho nabonzovala kamarátka, ktorá sedela vedľa.

Bratislavskí policajti na ceste zaznamenali kuriózny prípad. Zastavili zdrogovaného vodiča, ktorý spočiatku odmietal, že by užil akékoľvek drogy, a vyhováral sa na spolujazdkyňu. Nevyšlo mu to, pretože spolujazdkyňa krátko nato policajtom prezradila, že pred jazdou drogovali spoločne s vodičom, píše polícia na Facebooku. 

Na Domkárskej ulici v Bratislave dopravní policajti zastavili vodiča, ktorý jazdil bez zapnutých svetiel. Počas dopravnej kontroly si všimli nezvyčajné správanie, pretože 34-ročný muž javil známky požitia omamných a psychotropných látok. Dychová skúška u vodiča však požitie alkoholu nepotvrdila. 

Najskôr nabonzoval kamarátku sám

Vodič užitie drog poprel, no nabonzoval kamarátku, ktorá sedela na mieste spolujazdca „Tá dodala, že spoločne požili pervitín. Následne vodič uviedol, že má pri sebe iba ‚prázdne pumpy‘ a v jednej má kĺbovú výživu. Po chvíli však vybral z vrecka zatavené injekčné striekačky spolu s bielym práškom,“ priblížila polícia. 

Policajti vodiča na mieste zadržali a v sprievode ho previezli do nemocnice. Vyšetrenie v jeho tele potvrdilo prítomnosť metamfetamínu, amfetamínu a THC. Pre podozrenie z prechovávania omamných a psychotropných látok bol muž po vyšetrení odvezený na policajné oddelenie, kde budú pokračovať procesné úkony. 

Domov
Zdieľať
Diskusia