Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
9. mája 2023, 18:00
Čas čítania 0:48

Opitý 46-ročný muž pri Bánovciach nad Bebravou udieral manželku do hlavy, keď mu oznámila, že sa chce rozviesť. Zakročila polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Keď mu to oznámila, zamkol ju v dome a začal ju udierať do hlavy.

V obci v okrese Bánovce nad Bebravou došlo k fyzickému napadnutiu, ktorého sa dopustil 46-ročný muž pod vplyvom alkoholu. Svoju manželku začal do hlavy udierať potom, čo mu oznámila, že sa s ním chce rozviesť. Informovala o tom polícia prostredníctvom sociálnej siete.

„Krátko po obede manželka po hádke manželovi oznámila, že od neho odchádza a rozvádza sa s ním. Pred odchodom z domu si chcela zobrať ešte svoje osobné veci. Jej manžel však zavrel vchodové dvere a začal sa jej v obývačke domu vyhrážať tým, že ju radšej zabije, ako by ho mala opustiť. Slovné vyhrážky prerástli až do fyzického útoku,“ priblížili policajti.

Prestal, až keď začala kričať o pomoc

Manželku niekoľkokrát udrel do hlavy. Prestal až v momente, keď začala kričať o pomoc. Žena následne odišla a vyhľadala lekársku pomoc.

„Polícia po príchode na miesto obmedzila na osobnej slobode 46-ročného muža. Bol podrobený dychovej skúške, ktorá sa skončila s výsledkom 0,85 promile alkoholu.
Vzhľadom k tomu, že konanie muža vzbudilo u ženy dôvodnú obavu o jej život a zdravie, polícia ho zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia,“ dodali.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Voči mužovi bolo vznesené obvinenie pre prečin nebezpečného vyhrážania. Teraz mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia