Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
17. mája 2023, 14:26
Čas čítania 0:42

Krádež za 100-tisíc eur ako zo zlého filmu. Podvodník sa v Bratislave hral na znalca zlatých mincí, odniesol si obrovský lup

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podvodník spolupracoval s mladším mužom a údajne sa často zdržiavali v obchodnom centre Nivy.

Bratislavská polícia pátra po podvodníkovi, ktorý sa 12. mája vydával za znalca z oblasti overovania pravosti zlatých mincí. V reštaurácii v Bratislave sa stretol s „klientom“, ktorému mal mince skontrolovať, no namiesto toho ich ukradol. Mince vraj počas kontroly ukladal z jedného balíčka do druhého.

„Tento balíček údajne následne oblepil lepiacou páskou a pri doručení jedla vymenil za iný, v ktorom sa namiesto mincí nachádzali kovové podložky. Týmto konaním bol poškodený uvedený do omylu a bola mu spôsobená škoda vo výške približne 100 500 €,“ píšu policajti na Facebooku.

Páchatelia sú dvaja

Páchateľ sa údajne zdržiava na viacerých miestach v Bratislave. Najčastejšie ho videli 

na Páričkovej a Budovateľskej ulici a v priestoroch obchodného centra na Mlynských nivách. Podľa kamerových záznamov spolupracoval s mladším mužom. Ten má podľa opisu približne 30 rokov, 175 cm a je zavalitej postavy, tmavšej pleti s bradou.


„Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osôb na fotkách, vás žiadame oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne nám napíšte formou správy na FB profile,“ žiada polícia obyvateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia