Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
19. mája 2023 o 14:47
Čas čítania 0:24

Vodiči, pozor: Diaľnica R1 je momentálne v jednom úseku neprejazdná, zrazili sa kamióny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste aktuálne zasahujú diaľniční policajti, hasiči, záchranári aj pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti. Podľa najnovších informácií je už ľavý pruh prejazdný.

Na úseku diaľnice R1 v smere do Trnavy sa zrazili dva kamióny. Úsek je momentálne v oboch smeroch neprejazdný, na mieste sa tvoria kolóny, informovala polícia na Facebooku

Nehoda sa stala krátko po 13.00 h, približne 10 km pred Trnavou. Na mieste aktuálne zasahujú diaľniční policajti, hasiči, záchranári aj pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti. Jeden z dvoch kamiónov zasahuje aj do druhého jazdného pruhu. 

„Pri nehode utrpela predbežne jedna osoba ľahké zranenia a došlo k úniku kvapaliny. Z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania následkov je diaľnica R1 momentálne úplne neprejazdná,“ uviedli policajti.  

Podľa najnovších informácií od polície je už ľavý pruh prejazdný. 

Správu budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia