Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. mája 2023, 10:10
Čas čítania 0:28

Televízia Joj čoskoro spustí novú televíznu stanicu, ktorá Slovákom celé roky chýbala. Dočkáme sa zaujímavej novinky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Televízia predstavila dokumentárny kanál, ktorý na slovenskom trhu dlhodobo chýbal.

Televízia Joj sa na slovenský trh chystá priniesť úplne novú televíznu stanicu, ktorá v našich končinách dlhodobo chýbala, informuje portál mediaboom.sk.

Ide o dokumentárny kanál s názvom Joj Svet, ktorého názov si už televízia dala zaregistrovať na Úrade priemyselného vlastníctva. Na uvedený kanál zároveň od Rady pre mediálne služby dostala licenciu na vysielanie.

Zatiaľ však nie je jasné, kedy začne nová stanica vysielať. Televízia sa podľa zverejnených informácií aktuálne zameriava na výrobu dabingu, ktorý by mal byť súčasťou dokumentárneho vysielania. 

Televízia Joj pritom nie je jedinou slovenskou televíziou, ktorá rozširuje svoje portfólio. Na jar tohto roka mala naplánované spustenie novej stanice aj televízia Markíza, no zatiaľ tieto plány odložila. Televízia má nateraz zaregistrované názvy Markíza Klasik, Markíza Fun a Markíza Film.

tv, televizia
Zdroj: Unsplash∕Erik Mclean
Domov
Zdieľať
Diskusia