Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
7. júna 2023, 12:25
Čas čítania 0:23

Na Facebooku sa 3 minúty vyhrážal smrťou prezidentke, vzápätí ho zadržala polícia. Viackrát súdne trestaný agresor mal vypité

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Trnavskí policajti zadržali muža, ktorý sa na sociálnych sieťach prostredníctvom videa vyhrážal prezidentke.

Trnavskí policajti zadržali 50-ročného muža, ktorý sa v trojminútovom videu vulgárne vyhrážal smrťou prezidentke, poslancovi NR SR a ich rodinám. Polícia SR o tom informuje na svojom Facebooku.  

Muža zadržali v trnavskom staničnom parku. Video sa šírilo prostredníctvom sociálnych sietí. Súkromné osoby, ktoré na video natrafili, ho ihneď zaslali trnavským policajtom na Facebooku. 

V čase, keď muža zadržali policajti, mu namerali 0,5 promile alkoholu. Agresor podľa zverejnených informácií pochádza z Pezinka a v minulosti bol už viackrát trestne súdený. 

Situáciou sa intenzívne zaoberá polícia, ktorá vyhodnocuje možné riziká. Muž je aktuálne podozrivý z trestného činu nebezpečného vyhrážania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia