Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. júna 2023, 10:40
Čas čítania 0:29

VIDEO: Dron s výbušninami zasiahol bytovku v ruskom meste, ktoré leží 200 km od Ukrajiny. Miestni už analyzujú rozsah škôd

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je jasné, kto stojí za útokom dronu.

Traja ľudia utrpeli v piatok zranenia po tom, čo obytnú budovu v juhoruskom meste Voronež zasiahol dron, uviedol gubernátor Voronežskej oblasti Alexandr Gusev.

Gusev to potvrdil pre ruské štátne médiá, ktoré zverejnili aj fotografie viacposchodovej bytovky s niekoľkými vybitými oknami a poškodenými časťami fasády. Médiá tiež citovali správcov budovy, podľa ktorých došlo k poškodeniu viacerých bytov v objekte.

Informácie o tom, kto stál za útokom dronom, neboli bezprostredne známe, prišiel však v čase zintenzívnených bojov ukrajinských jednotiek voči ruským silám.

Ostreľovanie z ukrajinskej strany pritom v posledných dňoch hlásilo viacero ruských pohraničných oblastí. Mesto Voronež leží približne 200 kilometrov od hraníc Ruska s Ukrajinou.

Domov
Zdieľať
Diskusia