Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. júna 2023 o 12:25
Čas čítania 0:37

Kuriózny policajný nález v Nitre. V hotelovej izbe našli gitarové puzdro s heroínom, prilákal ich tam hnilobný zápach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa polície ide o prípad, ktorý súvisí s drogovou trestnou činnosťou v meste.

Policajti aktuálne hľadajú podozrivé osoby, ktoré po sebe v hotelovej izbe na Novozámockej ulici v Nitre zanechali gitarové puzdro. V ňom sa nachádzali drogy, ale aj zariadenie pravdepodobne určené na rušenie signálu, informujú policajti na sociálnej sieti.

Muži zákona dostali informácie o mužoch, ktorí sa mali nachádzať v nitrianskom podniku, a tak sa rozhodli prehľadať reštauráciu na danej adrese, podozrivé osoby tam však nezastihli. Rozhodli sa preto zamieriť do hotelovej izby, v ktorej sa mal jeden z podozrivých nachádzať.

„Keďže sa odtiaľ šíril hnilobný zápach, policajti takticky vošli do izby a prezreli ju. Okrem hnijúcich potravín tam našli rôzne veci slúžiace na užívanie drog aj čierne puzdro na gitaru, v ktorom bol prístroj slúžiaci pravdepodobne na rušenie signálu, štyri vrecká s obsahom hnedej látky pripomínajúcej heroín a jedno vrecko s tromi kusmi kameňov hnedej kryštalickej látky,“ priblížili.

Polícia tvrdí, že nález súvisí s prípadom spred dvoch týždňov. Vtedy pred príslušníkmi PMJ utekal zdrogovaný motorkár, ktorého sa im podarilo zadržať.

Domov
Zdieľať
Diskusia