Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. júna 2023, 15:20
Čas čítania 0:37

Matovič vyhlásil vojnu LGBTI ľuďom na Slovensku. Nebudú tu žiadne homosexuálne manželstvá ani adopcie, tvrdil v rádiu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V relácii taktiež spomenul, že sa neobáva zmanipulovaných volieb, že za nespojením pravicových strán sú oligarchovia, a podľa neho všetci „slintajú, ako skočia s Pellegrinim do postele“.

Šéf strany OĽaNO Igor Matovič sľúbil, že v nasledujúcom volebnom období bude bojovať proti LGBTI+ komunite, uviedol dnes v relácii Braňo Závodský Naživo v Rádiu Expres.

„Nebudú tu žiadne homosexuálne manželstvá, žiadne LGBTXY na školách, žiadne adopcie, propaganda, žiadne to, že prerobení chlapi budú pretekať so ženami alebo že si deti budú vyberať pohlavie,“ uviedol Matovič v relácii Rádia Expres.

Matovič si vzal LGBTI ľudí na mušku už minulý rok, keď tvrdil, že naňho útočia novinári z dôvodu, že nie je členom LGBTI komunity. Tento rok sa na začiatku mája dostal do konfliktu s demonštrantmi, ktorí pred parlament prišli protestovať proti návrhu zákona o rodných číslach. Táto novela zákona by po prípadnom schválení výrazne obmedzila možnosť tranzície pre transrodové osoby.

12. júna 2023, 15:20 Čas čítania 0:37 Matovič vyhlásil vojnu LGBTI ľuďom na Slovensku. Nebudú tu žiadne homosexuálne manželstvá ani adopcie, tvrdil v rádiu Matovič vyhlásil vojnu LGBTI ľuďom na Slovensku. Nebudú tu žiadne homosexuálne manželstvá ani adopcie, tvrdil v rádiu

V relácii okrem toho skonštatoval, že sa neobáva zmanipulovaných volieb. Dôvod, prečo sa doteraz pravicové strany nespojili do jednotného bloku, je podľa neho zrejmý. Vraj sú na vine oligarchovia a politici, ktorí „slintajú, ako skočia s Pellegrinim do postele“.

matovič
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia