Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. júna 2023 o 17:55
Čas čítania 0:25

Opitý Slovák takmer zrazil policajta, ktorý mu chcel dať fúkať. Keď ho chytili, mal v dychu úctyhodných 2,5 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič bol okamžite obmedzený na osobnej slobode.

Prešovská polícia chcela v pondelok 12. júna pri bežnej kontrole skontrolovať vodiča, ktorý však nereagoval a policajtom sa snažil uniknúť. Pri úniku takmer zrazil jedného z policajtov.

„Zastavujúci policajt musel dokonca odskočiť, aby ho tento vodič nezrazil. Hliadka vozidlo prenasledovala a za použitia zvukových a svetelných znamení sa snažila vozidlo zastaviť,“ informujú policajti na Facebooku. 

Napriek pokusu o únik musel 48-ročný šofér nakoniec vozidlo zastaviť a po vykonanej dychovej skúške mu namerali takmer 2,5 promile. Policajti ho okamžite obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. 

„Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu bolo vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia