Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
27. júna 2023, 10:54
Čas čítania 0:39

Bizarná bitka Cigánikovej a Tabák má dohru. Jedna musí zaplatiť pokutu 30 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obe poslankyne po potýčke podali trestné oznámenie. Podľa polície nešlo o trestný čin.

Poslankyne Národnej rady SR Jana Bittó Cigániková a Romana Tabák si vlani v septembri skočili do vlasov. Incident sa odohral v bratislavskom bare na koncerte Majka Spirita. Keďže podľa polície nedošlo k spáchaniu trestného činu, prípad riešil okresný úrad ako priestupok a Romane Tabák úrad udelil pokutu 30 eur, píšu Aktuality. 

Obe poslankyne po potýčke podali trestné oznámenie. Romana Tabák tvrdila, že na ňu Jana Bittó Cigániková podnapitá zaútočila v bare a žiadala on nej test na drogy. 

„Zahnala sa na mňa po tvári, a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa dala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa upokojila,“ opísala incident Tabák.

Cigániková vtedy povedala, že celú situáciu ľutuje a trvá na tom, že bola napadnutá. „Nechcem to riešiť verejne, preto som podala trestné oznámenie a následne som odmietla všetky rozhovory,“ uviedla s tým, že by sa situácia mala čo najskôr vyriešiť, aby netraumatizovala zvyšok žien na Slovensku.

jana bitto ciganikova, romana tabak
Zdroj: Facebook/Jana Bittó Cigániková, Romana Tabák
Domov
Zdieľať
Diskusia