Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
3. júla 2023 o 15:30
Čas čítania 0:27

Ďalšia tragédia v obľúbenom jazere pri Novom Meste nad Váhom. Muž sa utopil krátko po obede, vytiahli ho bez známok života

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia na sociálnej sieti apeluje na obozretnosť a bezpečnosť pri akejkoľvek aktivite spojenej s vodou.

Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom profile informovala o vyšetrovaní  úmrtia 37-ročného muža počas sobotňajšieho kúpania na Zelenej vode. Incident sa stal v Novom Meste nad Váhom krátko pred 13.00 h.

3. júla 2023 o 7:30 Čas čítania 0:11 Muž ochrnul po skoku do obľúbeného jazera pri Novom Meste nad Váhom. Víkendové kúpanie preňho skončilo tragédiou Muž ochrnul po skoku do obľúbeného jazera pri Novom Meste nad Váhom. Víkendové kúpanie preňho skončilo tragédiou

Podľa polície bol muž vytiahnutý z vody pomocou záchranného člna, pri miestnom bare v oblasti trávnatého porastu, bez známok života. „Na brehu záchranári začali vykonávať resuscitáciu na neodkladnú záchranu života a zdravia. Následne bol muž v kritickom stave prevezený posádkou RZP do nemocnice,“ uvádza polícia.

Nemocnica následne potvrdila úmrtie mladého muža. Polícia Slovenskej republiky vedie trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a uvádza, že okolnosti a príčiny tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania. Na sociálnej sieti apeluje na obozretnosť a bezpečnosť pri akejkoľvek aktivite spojenej s vodou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia