Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
9. júla 2023 o 13:17
Čas čítania 0:35

VRAŽDA V SNINE: Polícia prípad dvoch mŕtvych mužov v sninskom byte vyšetruje ako vraždu. Toto sú nové skutočnosti prípadu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tretia osoba je údajne muž, ktorý zalarmoval políciu.

V prípade dvoch mŕtvych mužov v byte v Snine, o ktorom sme včera informovali, začal  vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Informuje o tom polícia na svojom facebookovom profile

Polícia ďalej v statuse dodáva, že na prípade nepretržite pracuje od včerajšieho popoludnia. „Sú zaisťované stopy, ako aj ďalšie dôkazy, ktoré sa následne priebežne vyhodnocujú, resp. budú podrobené znaleckému skúmaniu,“ uvádza ďalej.

snina
Zdroj: Facebook/Dianie v Snine

Polícia údajne pracuje s viacerými scenármi. TV JOJ priniesla informácie o tom, že sa v prípade objavila aj tretia osoba. Ide vraj o muža, ktorý podľa zdroja televízie zalarmoval políciu a upozornil na to, že v byte došlo k streľbe v sobotu nadránom alebo ešte v noci.

Počas sobotného popoludnia boli v byte v Snine nájdené dve telá mŕtvych mužov vo veku okolo 30 rokov. Portál Startitup prišiel s informáciou, že jeden z nich môže byť príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy.

Domov
Zdieľať
Diskusia