Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. júla 2023 o 10:55
Čas čítania 0:29

V Bratislave ide do dražby obchodný dom s cenou od 112 000 €. Záujemcovia o nehnuteľnosť by sa mali poponáhľať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záujemcovia však budú musieť poslať preddavok 56-tisíc eur.

Finančná správa na svojom oficiálnom webe upozorňuje na majetok, ktorý aktuálne štát ponúka v dražbe. Obchodný dom v mestskej časti Bratislava IV momentálne ponúka za cenu od 112-tisíc eur. Dražba sa bude konať 27. júla 2023. Záujemcovia majú čas podať zábezpeku do 24. júla.

„Správca dane dražobnú zábezpeku určuje vo výške 56 000,00 EUR, slovom päťdesiatšesťtisíc eur, ktorú je každý dražiteľ povinný zložiť prevodom na daňový exekučný účet vedený v Štátnej pokladnici alebo v hotovosti u správcu dane v termíne do 24. 07. 2023,“ píše Finančná správa SR.

Dom služieb sa nachádza na sídlisku Dúbravka a už roky bol zanedbávaný. Metropolitný inštitút Bratislava ešte v roku 2022 oznámil, že okolie aj samotnú stavbu by mali rekonštruovať. Teraz však štát obchodný dom ponúka v dražbe.

finančná správafinančná správafinančná správafinančná správa
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia