Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
17. júla 2023, 9:47
Čas čítania 0:28

V Prezidentskom paláci dnes ráno nahlásili bombu. Po pyrotechnickej prehliadke sa hrozba nepotvrdila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentke prišiel výhražný mail.

V Prezidentskom paláci nahlásili v pondelok ráno bombu. Výhražný anonymný mail s nahlásením bomby bol doručený Kancelárii prezidenta SR. TASR o tom informoval riaditeľ odboru komunikácie KP SR Jozef Matej.


„Polícia vykonala všetky potrebné bezpečnostné opatrenia vrátane pyrotechnickej prehliadky v paláci aj v jeho okolí,“ priblížil Matej.

Polícia bombu nepotvrdila

Bombová hrozba v Prezidentskom paláci v Bratislave sa nepotvrdila. Pyrotechnická prehliadka priestorov sa skončila s negatívnym výsledkom. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy. TASR to potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.


Výhražný anonymný mail s nahlásením bomby bol doručený Kancelárii prezidenta SR v pondelok ráno. „Policajti bezodkladne vykonali potrebné úkony, ako aj pyrotechnickú prehliadku priestorov, ktorá sa skončila s negatívnym výsledkom,“ priblížil hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia