Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. júla 2023, 16:10
Čas čítania 0:31

Už túto sobotu otvorí Action svoju ôsmu pobočku. Superlacný obchod poteší obyvateľov východného Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pôjde o druhú predajňu v Košickom kraji.

Lacný reťazec Action otvorí v sobotu 22. júla na Slovensku ôsmy obchod. Nová predajňa bude v Spišskej Novej Vsi. Ide tak o druhú pobočku tejto firmy, ktorú otvoria v Košickom kraji. Obyvatelia mesta a potenciálni zákazníci sa tak môžu tešiť na 6-tisíc produktov za nízke ceny. 

„Na Slovensku expandujeme rýchlym tempom a máme ambíciu predstaviť náš unikátny model čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Predajne Action sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že do Spišskej Novej Vsi môžeme priniesť okrem nových pracovných príležitostí aj širokú ponuku výrobkov za tie najnižšie ceny,“ vyhlásil Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Actionu pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Reťazec Action otvoril svoju prvú pobočku na Slovensku 2. marca 2023 v Bratislave. Odvtedy rozšíril ďalšie predajne po celom Slovensku a sľubuje, že niekoľko ešte plánuje otvoriť. 

action
Zdroj: Action
Domov
Zdieľať
Diskusia