Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. júla 2023, 15:46
Čas čítania 0:28

V Tatrách platia nové parkovacie pravidlá: turisti si musia odteraz dávať veľký pozor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na presun z parkoviska môžu využiť kyvadlovú autobusovú dopravu.

Polícia na sociálnej sieti informuje, že turisti vo Vysokých Tatrách nezaparkujú na Bielej vode popri ceste. Nové dopravné predpisy platia od 17. júla na ceste II/537 od Tatranských Matliarov po Tatranskú Kotlinu vrátane Bielej vody a Kežmarských Žľabov.

20. júla 2023, 17:21 Čas čítania 0:31 Arogantný Nemec zaparkoval pod Tatrami pri ceste napriek zákazu. Cestári mu auto zablokovali zvodidlami Arogantný Nemec zaparkoval pod Tatrami pri ceste napriek zákazu. Cestári mu auto zablokovali zvodidlami

Návštevníci Tatier budú môcť zaparkovať iba na vyhradených parkoviskách. Na zákaz parkovania na krajnici vodičov upozornia dopravné značky. Popri ceste v najbližšom období pribudnú aj zvodidlá. 

Turisti budú mať vyhradené bezplatné parkovisko

Vodiči budú môcť po naplnení parkovísk svoje auto nechať na záchytnom parkovisku. To sa nachádza v areáli bývalého Eurocampu na začiatku Tatranskej Lomnice. Parkovisko je zadarmo a do Tatranskej Lomnice, Tatranských Matliarov a na Bielu vodu a späť turistov privezie kyvadlová doprava. Detailnejšie informácie si môžeš prečítať tu

Domov
Zdieľať
Diskusia