Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. júla 2023, 17:21
Čas čítania 0:31

Arogantný Nemec zaparkoval pod Tatrami pri ceste napriek zákazu. Cestári mu auto zablokovali zvodidlami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na prípad upozornil Mestský úrad Vysoké Tatry.

Nemecký turista uviazol s autom vo Vysokých Tatrách po tom, čo sa ho rozhodol zaparkovať na kraji cesty. Keď sa na miesto vrátil, čakalo ho nepríjemné prekvapenie – cesta mala vysadené nové zvodidlá, ktoré mu zabránili odísť, upozornila na to televízia TA3.

Vodič podľa obce nerešpektoval dopravné značenie, ktoré upozorňovalo na prebiehajúcu rekonštrukciu na Ceste slobody. 

„Cestári pracujú na rozsiahlej rekonštrukcii Cesty slobody – musia sa prispôsobovať počasiu, no, žiaľ, aj ľudskej bezohľadnosti. Avizovali sme, že v okolí Bielej Vody budú osadené zvodidlá – státie popri ceste nebude možné,“ priblížila obec v príspevku na sociálnej sieti.

Napriek tomu sa zahraničnému vodičovi podarilo vyslobodiť svoje auto za pomoci dodávateľov stavebných prác a príslušníkov mestskej polície, dodáva TA3.

Vysokotatranská samospráva upozorňuje všetkých ľudí, aby dbali na dopravné značenia na cestách. „Rešpektujte, prosím, dopravné predpisy a buďte ohľaduplní,“ uzavreli úradníci.

Domov
Zdieľať
Diskusia