Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júla 2023 o 15:00
Čas čítania 0:31

MAPA: Víkendové plány Slovákom znovu pokazia silné búrky. Musíš sa pripraviť na príchod studeného frontu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po slnečnom štvrtku sa počasie opäť pokazí.

Cez víkend môžeme na Slovensku očakávať silné búrky. Napriek tomu, že sa v piatok výraznejšie oteplí a na mnohých miestach môžu obyvatelia očakávať teploty až okolo 30 stupňov Celzia, cez víkend však také príjemné počasie nepríde, píše iMeteo.

Lejaky a dažde treba v piatok očakávať hlavne na severe územia, kde môžu priniesť až 10 mm zrážok. Počas dňa však bude takmer na celom Slovensku oblačno a príjemne teplo.

V sobotu bude na Slovensku prevažne premenlivé počasie. Na severe treba počítať s búrkami a prehánkami. V nedeľu začne na našom území pôsobiť studený front a teploty v celej krajine klesnú pod 25 stupňov Celzia. 

Nedeľa navyše prinesie aj prvé búrky, ktoré prídu už ráno. Tieto búrky sa budú počas dňa rozširovať na celé územie. V priebehu dňa budú podľa meteorológov dokonca naberať na intenzite.

SHMÚSHMÚ
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia