Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
30. augusta 2023, 9:23
Čas čítania 0:53

Koľko si zarobí exekútor či riaditeľ daňového úradu? Finančná správa zverejnila nové ponuky s finančným ohodnotením

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Od uchádzačov vyžadujú bezúhonnosť, ale aj výbornú znalosť vybraných zákonov.

Finančná správa SR zverejnila v uplynulých dňoch na svojom webe ponuky na viaceré pracovné pozície. Medzi nimi sa vyskytli aj funkcie ako exekútor či riaditeľ finančného úradu. 

V prípade exekútora je potrebné minimálne úplné stredné vzdelanie alebo vyššie odborné vzdelanie, na študijnom odbore však nezáleží. Okrem toho je podľa Finančnej správy SR nevyhnutná znalosť niektorých zákonov. 

Mimo vyššie uvedených požiadaviek musí byť potenciálny zamestnanec bezúhonný, nesmie byť členom politickej strany a nemôže byť ani poberateľom výsluhového dôchodku.

Nástupný plat na pozícii exekútora predstavuje 1 133,50 eura. K finančnému ohodnoteniu sa taktiež pripočítava prídavok za výsluhu rokov, ktorý môže dosiahnuť maximálnu výšku 568,50 eura. Pozície exekútorov sú vypísané na tomto odkaze.

Riaditeľ s ohodnotením viac ako 2-tisíc eur

Medzi novými ponukami sa objavila aj pozícia riaditeľa daňového úradu v Košiciach. Ten si môže zarobiť až 2 150,50 eura. Okrem toho má nárok na prídavok za výsluhu rokov maximálne 786 eur a osobný príplatok v sume minimálne 350 eur.

6. februára 2024, 17:00 Čas čítania 3:30 Na Slovensko prichádza česká investičná platforma. Investovať do nehnuteľností môžeš už od 20 € Na Slovensko prichádza česká investičná platforma. Investovať do nehnuteľností môžeš už od 20 €

Potrebná je však bezpečnostná previerka druhého stupňa pre stupeň utajenia „Dôverné“, vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v ľubovoľnom odbore či znalosť viacerých zákonov vrátane Ústavy Slovenskej republiky. Okrem toho musí mať uchádzač prirodzené riadiace schopnosti a odolnosť voči pracovnému zaťaženiu.

Rovnako musí byť potenciálny zamestnanec bezúhonný, nesmie byť súčasťou politickej strany ani hnutia a nemôže byť poberateľom výsluhového dôchodku. Viac o tejto ponuke sa dočítaš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia