Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
4. septembra 2023 o 13:10
Čas čítania 0:58

Agresívny muž dobil vlakvedúcu a utiekol z miesta činu. Keď ho policajti vypátrali, fyzicky na nich zaútočil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti zistili, že 26-ročný páchateľ má celkovo 46 záznamov o trestnej činnosti.

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky v noci v nedeľu 3. septembra riešili prípad agresívneho muža, ktorý fyzicky napadol vlakvedúcu vo vlaku smerujúcom do Dunajskej Stredy. Po privolaní polície spolucestujúcimi sa rozhodol z miesta činu utiecť. Muži zákona ho však rýchlo vypátrali a vyzvali na predloženie dokladov. Ten na nich však fyzicky zaútočil, informujú na sociálnej sieti.

„Ženu napadol údermi päsťami do oblasti hlavy, na čo žena spadla na zem, muž v agresívnom správaní pokračoval aj voči ostatným cestujúcim, pričom po zavolaní na linku tiesňového volania vlak zastavil na stanici v Podunajských Biskupiciach a muž z vlaku utiekol,“ priblížili v statuse.

Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá začala v okolí vlaku pátrať po mužovi. „Na základe opisu bol v krátkom čase na Dvojkrížnej ulici spozorovaný muž zodpovedajúci opisu. Policajti muža vyzvali v zmysle zákona na predloženie potrebných dokladov, muž však fyzicky zaútočil aj na policajtov. Tí ho však spacifikovali a za použitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode,“ informujú.

Nemal doklady a odmietal spolupracovať

Policajti dodávajú, že komunikácia s páchateľom bola komplikovaná, keďže im uvádzal rôzne identity a národnosti. Zároveň pri sebe nemal doklady totožnosti na identifikáciu. 

25. júla 2024 o 12:30 Čas čítania 11:02 Po stopách Škrtiča: s bývalým vyšetrovateľom sme navštívili miesta činu, kde kedysi sériový vrah škrtil svoje obete (Reportáž) Po stopách Škrtiča: s bývalým vyšetrovateľom sme navštívili miesta činu, kde kedysi sériový vrah škrtil svoje obete (Reportáž)

„Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie, kde bolo následne zistené, že ide o 26-ročného občana Rakúska. Policajti zároveň zistili, že muž má celkovo 46 záznamov o trestnej činnosti (krádež, lúpež, útok na úradnú osobu, vydieranie, nebezpečné vyhrážanie a iné),“ píšu v príspevku.

V dychu muža nebola zistená prítomnosť alkoholu. Policajti voči vinníkovi vzniesli obvinenie z trestného činu výtržníctva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia