Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
5. septembra 2023 o 7:53
Čas čítania 0:48

VIDEO: Na bizarnej krádeži z Košíc sa nedá nesmiať. Neschopní zlodeji nechtiac ukázali tváre, odniesli si smiešnych pár eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záznam zachytáva celý pokus o vniknutie do budovy, ale aj tváre oboch páchateľov.

Zlodeji v utorok 29. augusta vykradli za bieleho dňa Detskú železnicu v Košiciach. Do budovy s tržbou sa pokúšali dostať niekoľko minút, vypáčiť okno sa im však nepodarilo. Napokon sa jednému z páchateľov podarilo dostať dovnútra cez záchodové okienko, celú krádež však zachytila kamera, informuje RTVS.

Záznam zachytáva celý pokus o vniknutie do budovy, rovnako ako aj tváre oboch páchateľov. K incidentu sa vyjadril aj riaditeľ Detskej železnice Košice Ľubomír Lehotský. 

Materiálna škoda nie je veľká, skôr tá morálna

„Materiálna škoda nie je veľká, skôr tá morálna. Na jednej strane niečo dlhodobo zveľaďujete, na druhej strane vychovávate mládež, vediete ich k zodpovednosti, k úcte k spoločnému majetku a zrazu sa objavia takíto zvrátení ľudia, ktorí si bez mihnutia oka chcú pre ukojenie svojej nenásytnosti prisvojiť to, čo nie je ich. Lupiči do objektu vnikli zjavne premyslene na konci zmeny kvôli dennej tržbe. Tú však vďaka dodržiavaniu vnútorných bezpečnostných štandardov nenašli, preto sa uspokojili s osobnými vecami nášho pokladníka, jeho celou peňaženkou a dokladmi,“ uviedol v príspevku na sociálnej sieti.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:01 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Polícia už vo veci prijala dve oznámenia, ktoré nateraz objasňuje ako priestupky proti majetku. Podľa policajnej hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenky Ivanovej nie je vylúčené, že budú po vyhodnotení postúpené do trestného konania.

Domov
Zdieľať
Diskusia