Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
6. septembra 2023, 16:41
Čas čítania 0:27

Muž v okrese Michalovce zahynul pri požiari rodinného domu. Telo našli až hasiči pri zásahu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Požiar rodinného domu v okrese Michalovce si vyžiadal jeden ľudský život.

Pri stredajšom požiari rodinného domu v obci Jovsa v okrese Michalovce prišiel o život 46-ročný muž. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
K požiaru v zadnej časti domu došlo okolo 12.00 h. Telo jeho majiteľa bez známok života našli počas likvidácie požiaru príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

„Privolaný obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonanie pitvy, ktorá určí presnú príčinu smrti,“ uviedla. Aktuálne na mieste vykonávajú obhliadku miesta za účasti zisťovateľa príčin vzniku požiarov HaZZ, ktorý ako pravdepodobný vznik požiaru určil ohorok z cigarety.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Presná príčina vzniku požiaru, ako aj rozsah škôd sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia