Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
11. septembra 2023 o 17:10
Čas čítania 0:27

Slovenskí diváci sa musia rozlúčiť s 2 populárnymi TV stanicami. Ich vysielanie sa už čoskoro skončí, náhrada zrejme nepríde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je jasné, či za dve zrušené stanice príde náhrada.

Koncom roka 2023 skončia na našom trhu dve populárne televízne stanice. Diváci sa budú musieť rozlúčiť s dokumentárnymi kanálmi spoločnosti Warner Bros – Discovery Science a DTX (Discovery Turbo Xtra), informuje české satelitné centrum Parabola.cz. Upozornil na to web Živé.sk.

Kanál Discovery Science vysiela programy zamerané na vedu a techniku. Český portál uviedol, že po jeho zrušení by niektoré programy diváci mohli vidieť aj vo vysielaní hlavného kanála Discovery Channel.

Cieľová skupina druhého končiaceho sa kanála DTX (Discovery Turbo Xtra) sú muži vo veku 18 do 45 rokov. Stanica vysiala predovšetkým programy o autách, adrenalíne a športoch. Zatiaľ nie je jasné, či ich po ukončení vysielania nahradia iné kanály, no spoločnosť Warner Bros zatiaľ alternatívu nepredstavila.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters
Späť
Zdieľať
Diskusia