Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
13. septembra 2023, 8:54
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Tragická nehoda na diaľnici D1 pri Trnave. Zahynula mladá rodina, prežilo iba 5-mesačné bábätko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste nehody zasahujú vrtuľníky.

Na diaľnici D1 v smere z Bratislavy na Trnavu sa stala tragická autonehoda. Na mieste prišli o život traja dospelí ľudia a jedno dieťa. 

„Diaľnica D1 je v tomto úseku z dôvodu záchranny leteckých záchranárov a dokumentovania nehody v jednom jazdnom pruhu neprejazdná, ostatné 2 jazdné pruhu sú prejazdné,“ píše polícia a zároveň upozorňuje, že vodiči musia rátať so zdržaním.

Podľa predbežných informácií dodávka s poľským evidenčným číslom zišla z vozovky a nabúrala do stromu. Na mieste nehody zasahujú záchranné zložky vrátane vrtuľníkov. Nehoda sa stala približne na 40. kilometri diaľnice. 

Posádku tvorili traja dospelí – 35-roční rodičia, 62-ročná spolujazdkyňa a dve deti – štvorročné a päťmesačné bábätko. Iba najmenšie dieťa tragickú nehodu prežilo a vyviazlo bez zranení. Presné príčiny nehody polícia podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej vyšetruje.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia