Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. septembra 2023 o 8:20
Čas čítania 0:26

Nové informácie o streľbe v Čachticiach: Sú dve verzie, prečo expolicajt nešťastnou náhodou zastrelil mladú matku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po náhodnom výstrele zo zbrane bývalého policajta zomrela v Čachticiach 30-ročná žena.

V nedeľu 17. septembra tragicky zomrela matka 3-ročného dieťaťa po tom, ako ju zasiahol výstrel priamo do hrude z vedľajšej ulice. Policajti momentálne pracujú s dvomi verziami toho, ako mohol bývalý policajt ženu zastreliť, píšu tvnoviny.sk.

Zbraň bola podľa odborníka určite nabitá a expolicajt tak porušil základné princípy manipulácie so zbraňou, pretože tá by v obytných priestoroch nikdy nemala byť nabitá.

Verzie toho, čo sa však naozaj stalo, sa rozchádzajú. Až vyšetrovanie vyvráti alebo potvrdí teórie o nesprávnom postupe pri čistení zbrane a zaseknutom náboji.

Expolicajt mal zbraň v legálnej držbe. Polícia ho už zadržala a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia