Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. septembra 2023 o 11:39
Čas čítania 0:23

Nové informácie o streľbe v Čachticiach: Polícia ozrejmila, čo zapríčinilo streľbu, pri ktorej expolicajt náhodou zastrelil ženu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia už prišla s vysvetlením.

V nedeľu 17. septembra tragicky zomrela matka 3-ročného dieťaťa po tom, ako ju zasiahol výstrel priamo do hrude z vedľajšej ulice. Polícia na sociálnej sieti ozrejmila, že páchateľ zo zbrane vystrelil počas jej údržby. 

„Doteraz vykonaným vyšetrovaním bolo dostatočne preukázané, že obvinený počas údržby dlhej guľovej zbrane porušil zákonom uloženú dôležitú povinnosť, podľa ktorej ako držiteľ zbrojného preukazu je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť pri manipulácii so zbraňou a strelivom,“ napísali policajti na Facebooku. 

Polícia odovzdala spis prokurátorovi, ktorý voči nemu podal návrh na vzatie do väzby, o ktorom rozhodne súd. Obvinený je aktuálne v cele policajného zadržania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia