Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
23. septembra 2023 o 17:59
Čas čítania 0:26

Tragédia v Bytči: Senior zostal zakliesnený pod prevráteným malotraktorom, nehodu neprežil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Pri dopravnej nehode v Hlbokom nad Váhom v okrese Bytča zahynul v piatok 81-ročný muž. Senior sa prevrátil s malotraktorom domácej výroby bez evidenčného čísla. TASR o tom v sobotu informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


„Pri cúvaní došlo k prevráteniu malotraktora na ľavý bok, vodič spadol na cestu a zostal zakliesnený pod malotraktorom. Žiaľ, zranenia, ktoré pri dopravnej nehode utrpel, boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol. K zraneniu iných ľudí nedošlo,“ priblížila hovorkyňa s tým, že u nebohého muža bola nariadená pitva.


Kremeňová dodala, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Informácie o prípade zdieľala na svojom Facebooku aj Polícia Slovenskej republiky – Žilinský kraj

Domov
Zdieľať
Diskusia