Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jana Chovancová
23. septembra 2023, 18:49
Čas čítania 1:02

Prípad ako z filmu: Muž chcel najprv ukradnúť hromozvod, potom auto, neskôr napadol policajta a mal pri sebe aj drogy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž je obvinený z troch trestných činov.

V piatok 22. septembra bola v ranných hodinách vyslaná policajná hliadka na Macharovu ulicu v Bratislave, kde neznámy muž poškodil fotovoltickú tabuľu a odmontoval hromozvod na streche parkovacieho domu. Situácia však po príchode polície naberala grády a muž skončil obvinený z troch trestných činov. Píše o tom Polícia Slovenskej republiky – Bratislavský kraj na svojom Facebooku. 

Po tom, čo páchateľ spozoroval policajtov, dal sa na útek v priestoroch parkovacieho domu. Tam vytiahol na náhodného muža stojaceho pri vozidle značky Peugeot nôž s úmyslom zmocniť sa jeho auta. Muž sa z obavy o svoje zdravie dal na útek, čo páchateľ využil a snažil sa odcudziť spomínané auto. To sa mu však nepodarilo, pretože od vozidla nemal kľúč. 

„Po príchode policajta k vozidlu sa policajt stal obeťou fyzického útoku agresívneho muža, ktorý ho s nožom v ruke napadol a kopol do oblasti hrudníka a brucha,“ píše polícia na svojej sociálnej sieti. Napadnutím verejného činiteľa sa však tento prípad nekončí. 

„Po krátkej chvíli bol však agresívny muž za použitia donucovacích prostriedkov obmedzený na osobnej slobode, pričom na mieste incidentu v blízkosti muža policajti zaistili aj vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky. To bolo zaslané na expertízne skúmanie do Kriminalisticko- expertízneho ústavu Policajného zboru,“ dopĺňa polícia. 

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal v súvislosti s týmto skutkom tri trestné stíhania. Prvé vo veci trestného činu lúpeže, druhé vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa a tretie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Agresívny 44-ročný muž je momentálne v cele policajného zaistenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia