Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
28. septembra 2023, 6:59
Čas čítania 0:43

AKTUÁLNE: Muž v Bratislave začal strieľať na ľudí z okna bytovky. Z miesta hlásia niekoľko zranených, polícia ho zastrelila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dráma sa odohrala okolo jednej ráno v bratislavskej Dúbravke.

V bratislavskej mestskej časti Dúbravka obyvatelia v noci zažili výbuch aj streľbu. Podľa informácií portálu noviny.sk začal neznámy muž strieľať po obyvateľoch sídliska zo svojho okna približne okolo jednej hodiny ráno.

„Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave preverovali dnes krátko pred 01.00 hod. okolnosti incidentu streľby, ku ktorému došlo na Fedákovej ulici v mestskej časti Dúbravka,“ potvrdila správu polícia.

Výstrelov bolo podľa svedkov viac ako desať. Útočník postrelil troch civilistov, ktorých susedia zobrali do paneláka a ošetrovali.

Strelec neskôr vyšiel aj pred bytovku. Následne sa vrátil do bytu a z miesta bolo počuť výbuch, pri ktorom vyrazilo okná. Keď znova vyšiel z bytu, na medziposchodí ho konfrontovali policajti. Keďže na nich zaútočil nožom, na mieste ho zastrelili. Jedného z nich však stihol zraniť. Policajti na sídlisku momentálne hľadajú nábojnice.

Dvaja postrelení civilisti zostali hospitalizovaní, jedného z nemocnice ráno prepustili domov. „Jeden pacient s priestrelom ruky utrpel stredne ťažké zranenie, bol ošetrený a prepustený do domácej liečby, jeho stav si nevyžadoval hospitalizáciu. Ďalší dvaja pacienti utrpeli ťažšie zranenia, obaja sa museli podrobiť operačnému zákroku,“ povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Dúbravka
Zdroj: TASR/Alena Klepochová
Domov
Zdieľať
Diskusia