Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
28. septembra 2023 o 8:10
Čas čítania 0:29

VIDEO: Slováci si zamilovali novú virálnu kampaň polície. Uťahuje si z influencerky s Bentley, video nazbieralo už 25-tisíc lajkov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Polícia v kampani predstavuje svoje nové hybridné vozidlo od BMW.

Slovenská polícia v novej virálnej kampani na sociálnych sieťach predstavuje nové policajné automobily, ktoré dostala do vozového parku v posledných mesiacoch.

Svojským spôsobom si pri tom uťahuje z populárneho videa, v ktorom blonďavá ruská modelka Alla Bruletova predstavuje luxusné Bentley v rámci reklamy na miestnu prémiovú autopožičovňu. Bruletova sa okrem iného venuje aj natáčaniu ASMR videí, vďaka čomu vznikla úsmevná propagácia práve modelu Bentley Mulsanne. 

Slovenská polícia vo svojej vtipnej paródii vybrala pána policajta, ktorý vo videu namiesto slova Bentley opakuje frázu „nové policajné auto“ a prezentuje jednotlivé časti nového vozidla polície. Ide o plug-in hybrid BMW X3 xDrive30e, ktorý financovala prostredníctvom európskeho Plánu obnovy a odolnosti.

Nová kampaň má na Instagrame obrovský úspech, pretože vide medzičasom stihlo lajknúť už viac ako 25-tisíc pobavených používateľov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Polícia SR (@policiaslovakia)

Domov
Zdieľať
Diskusia