Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. októbra 2023 o 11:10
Čas čítania 0:28

Nové informácie o zmiznutej Soni: obvinený zdravotník jej niekoľkokrát pichal omamnú látku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa nových informácií zdravotník Soni neustále pichal omamné látky.

V prípade zmiznutia 22-ročnej študentky VŠMU zverejnili nové informácie. Portál tvnoviny.sk na základe informácií z bratislavského súdu informuje, čo sa stalo v osudnú noc, keď študentku Soňu obvinený zdravotník uniesol. 

Zdravotník vraj na študentku čakal okolo tretej ráno pri vchode jej domu a do nohy jej štyrikrát vpichol látku benzodiazepín a na rukách ju odniesol do auta. Počas 25 hodín, keď ju zadržiaval, jej omamnú látku pichol ešte niekoľkokrát. Obvinený zdravotník údajne Soni spôsobil poranenia kože a tiež reznú ranu na pravom boku. 

Polícia u obvineného zaistila biologické stopy, ktoré sa zhodovali s DNA študentky. Jej DNA našli v byte aj vo vani a na plachtách. V byte u zdravotníka našli ampulky s rôznymi omamnými látkami a ketamínom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia