Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
5. októbra 2023, 13:07
Čas čítania 0:34

Pellegrini sa dnes stretol s Robertom Ficom. Dopoludnia rokovali v Národnej rade SR

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nie je jasné, aké sú výsledky rokovania.

Predseda strany Hlas Peter Pellegrini sa dnes stretol so šéfom Smeru-SD Robertom Ficom v budove Národnej rady Slovenskej republiky. Na stretnutie prišili obaja sami, informuje portál Plus jeden deň.

Peter Pellegrini na stretnutí s prezidentkou vyhlásil, že rokovať plánuje s niekoľkými stranami. Dnes prišiel sám na stretnutie s Ficom, kde sa ho fotografovi portálu podarilo zachytiť.

Zatiaľ čo prišiel Fico na stretnutie bočným vchodom cez garáž, Peter Pellegrini sa pri hlavnom vchode odfotil s deťmi na terase. Strana Hlas toto stretnutie potvrdila. Nie je však zatiaľ jasné, aké sú výsledky ich spoločného rokovania.

Pellegrini nevylučuje ani jednu koaličnú možnosť

Predsedníctvo strany Hlas-SD zatiaľ nevylúčilo ani jeden z dvoch variantov prípadnej novej vlády. Rokovať bude strana najskôr s víťazom volieb, teda so stranou Smer-SD. Neformálne sa už stretol s lídrom Progresívneho Slovenska Michalom Šimečkom. Deklaroval zodpovedný prístup k rokovaniam, aby nedošlo k patovej situácii.

Pellegrini
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia