Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
11. októbra 2023, 7:37
Čas čítania 0:38

Monika Beňová sa vytešuje z dohody Smeru a Hlasu. Šimečkovi odkázala, aby prestal byť tragický, prirovnala ho k Matovičovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa Moniky Beňovej by bola koalícia strán PS – SaS – KDH spojením strán s odlišnými hodnotami.

Členka strany Smer-SSD Monika Beňová sa na Facebooku vyjadrila k rodiacej sa koaličnej dohode so stranami Hlas a SNS. Budúcim koaličným partnerom sa poďakovala za racionálny prístup a zároveň vyzdvihla rozhodnosť, trpezlivosť, rozvahu a takt, ktorými sa počas rokovaní riadil predseda Smeru Robert Fico.  

Šimečka bude ďalším Matovičom, odkázala 

Beňová kritizovala aj vyjadrenia predsedu PS Michala Šimečku o Robertovi Ficovi a prirovnala ho k Matovičovi. 

„Michal Šimečka musí tiež zvládnuť porážku dôstojne. Povolebné vyhlásenia o Ficovi a Ficovi a Ficovi nie sú dobrým vstupom do slovenskej politiky. Bude len ďalším I. Matovičom. Voľby skončili, strany sa rozhodli, s kým chcú spolupracovať. Tak už nebuďte tragickí a vyrovnajte sa s tým,“ odkázala PS s tým, že podľa nej by bola koalícia strán PS – SaS – KDH spojením strán s odlišnými hodnotami. 

V statuse spomenula aj stranu SaS, ktorá podľa nej nikdy nebola stranou ľavicových liberálov. „Teraz sa budú musieť spamätať a prestať nadbiehať PS, lebo z nich neostane po 4 rokoch nič,“ uzavrela. 

Späť
Zdieľať
Diskusia