Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
13. októbra 2023, 18:00
Čas čítania 0:36

Dostali jedného z najhľadanejších Slovákov. Lovci lebiek vypátrali tohto muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na úteku bol dlhé roky.

Polícii sa podarilo zadržať šéfa gangu výpalníkov Antona Hudeca. Ten dlhý čas patril medzi najhľadanejších Slovákov, o ktorých mal záujem aj Interpol. O jeho zadržanie sa postarala rakúska polícia spoločne so slovenskými lovcami lebiek(policajti z oddelenia cieľového pátrania NCODK Prezídia Policajného zboru – pozn. red.).

Muža na úteku sa podľa informácií polície podarilo zadržať v rakúskom meste Graz. Dlhodobo sa však zdržiaval aj v iných európskych mestách.

17. júna 2022, 9:30 Čas čítania 6:47 Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista

„Lovci lebiek na prípade intenzívne pracovali od roku 2017. Situáciu pritom sťažovalo to, že hľadaná osoba postupovala na úteku veľmi sofistikovane, pohybovala sa po viacerých miestach Európy, pričom používala rôzne aliasy a falošné doklady,“ uviedla polícia na Facebooku.

Antona Hudeca Krajský súd v Nitre uznal za vinného pre pokračovací obzvlášť závažný zločin vydieračského únosu ešte v októbri 2012, za čo ho plánoval poslať za mreže na 12 rokov. Hudec sa krátko po verdikte dal na útek. Jedného z najhľadanejších Slovákov by mali z Rakúska onedlho vydať na Slovensko.

4. februára 2021, 14:30 Čas čítania 5:27 Práca lovca lebiek: Najhľadanejší zločinci poznajú fungovanie polície a vedia, ako sa ukryť, povedal nám cieľový pátrač Práca lovca lebiek: Najhľadanejší zločinci poznajú fungovanie polície a vedia, ako sa ukryť, povedal nám cieľový pátrač
Domov
Zdieľať
Diskusia