Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. októbra 2023 o 13:39
Čas čítania 0:29

Matovičova strana OĽaNO nečakane zmenila svoje meno. Na starý názov zabudni, takto ju nazvali po novom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyplýva to z registra zverejneného na ministerstve vnútra.

Hnutie OĽaNO a priatelia opäť zmenilo názov. Po novom sa volá Slovensko. Vyplýva to z registra politických strán, ktorý je zverejnený na stránke ministerstva vnútra.

Hnutie už tento rok menilo názov, zakomponovalo doň platformy, s ktorými kandidovalo vo voľbách do NR SR. Počas roka zmenilo aj svoju oficiálnu skratku na OĽaNO a priatelia.

Matovič tvrdí, že názov si zmenili, aby podporili verejný záväzok voči obyčajným Slovákom. Chce bojovať so zlom, ktoré ovládlo Slovensko, a poraziť ho.

„Robíme tak ako prejav verejného záväzku voči všetkým čestným ľuďom, ktorým na Slovensku skutočne záleží. Verejného záväzku, že tak ako roky doteraz budeme vždy stáť na strane čestných ľudí bez ohľadu na to, koľko majetku majú či akým jazykom ich mama naučila rozprávať,“ napísal na Facebook.

OĽANO, MATOVIČ, NOVA
Zdroj: Facebook∕OĽaNO
Domov
Zdieľať
Diskusia