Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. novembra 2023 o 13:32
Čas čítania 0:32

Manželke sa vyhrážal, že jej odreže hlavu. Žena z Humenného si prešla hororom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade preukázania viny agresorovi hrozí podľa zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Starší muž sa v jednom z bytov v Humennom vyhrážal manželke, že jej odreže hlavu. Polícia ho už obvinila. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová uviedla, že incident sa stal v stredu 8. novembra.


„Na manželku neustále kričal, vulgárne jej nadával a vyhrážal sa jej odrezaním hlavy. Muž bol veľmi agresívny, búchal po stole a vyhadzoval ženu z bytu. Keďže jeho správanie sa stupňovalo, žena v strachu o svoj život a zdravie privolala políciu,“ uviedla Ligdayová. Policajti po príchode agresora zadržali, obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.


Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom s mužom vykonal všetky potrebné procesné úkony. Obvinenému 71-ročnému mužovi v prípade preukázania viny hrozí podľa zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. „Protizákonného konania sa dopustil na chránenej osobe,“ uzavrela Ligdayová.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia