Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
15. novembra 2023, 13:33
Čas čítania 0:31

VIDEO: Matovič v parlamente opäť vyprovokoval konflikt. Poslancovi Smeru vynadal do „ču**čikov“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Matovič sa do poslanca Mažgúta pustil na chodbách parlamentu NR SR.

Igor Matovič sa dnes postaral v parlamente o ďalší verbálny konflikt. Pred spoločným vstupom pre RTVS sa s poslancom za Smer Jánom Mažgútom pohádal. Matovič sa celý čas snažil poslanca vyprovokovať urážkami, upozornil portál tvnoviny.sk. Ten zároveň zverejnil aj video z hádky.

Matovič Mažgúta nazval chrapúňom, sedliakom a ču**čikom. Mažgút na Matoviča reagoval tým, že mu dlhuje milión eur za to, že našiel video, v ktorom Matovič povedal slovo ču*ák. Predseda strany Slovensko totiž ešte v roku 2021 vyhlásil, že dá milión tomu, kto nájde dôkaz, že použil vulgárne označenie pohlavného orgánu.

Mažgút sa nakoniec s Matovičom pred kamery nepostavil. Redaktorke RTVS povedal, že s takým človekom viesť rozhovor nebude. Matovič tvrdil, že do Mažgúta skočil, pretože je zlodej. „Je to obyčajný chrapúň. Kradol, rozkrádal nám auto, náš súkromný majetok,“ povedal Matovič.

Domov
Zdieľať
Diskusia