Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jana Chovancová
18. novembra 2023, 13:47
Čas čítania 0:40

Agresívny gang opíc zabil v Indii malého chlapca, šteniatka hádzali z výšky na zem

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nejde pritom o prvý útok, opice usmrtili aj šteňatá psov, ktoré hádzali z výšky na zem.

10-ročný chlapec z dediny Salki na západe Gudžarátu podľahol zraneniam po tom, čo ho napadol agresívny gang opíc. Krátko pred útokom sa malý Dipak Thakor hral so svojimi kamarátmi neďaleko miestneho chrámu, informuje o tom The Telegraph

Jedna z opíc podľa informácií pri útoku zadrapla pazúrom malého chlapca v oblasti brucha, pričom mu zvnútra vytrhla črevo. Pri prevoze do nemocnice Dipak zraneniam podľahol, píšu TV Noviny. Podľa polície ide o známy gang opíc, ktorý podobne vyčíňal už viackrát. Za uplynulý týždeň išlo podľa informácií už o tretí útok opíc na obyvateľov obce. 

Podľa webového portálu Independent však agresívne opice v minulosti neútočili iba na ľudí, ale aj na ostatné zvieratá. V decembri v roku 2021 odchytilo lesné oddelenie dve opice za vraždu šteniatok. Podľa obyvateľov obce Lavool opice vyniesli malé šteniatka vysoko na stromy alebo strechy domov a odtiaľ ich hádzali na zem. 

Miestny lesný úradník Vishal Chaudhary uviedol, že sa nebezpečné zvieratá snažia odchytiť, avšak niektoré sú stále na slobode. Zopár z nich sa im podarilo zajať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia