Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. novembra 2023, 12:52
Čas čítania 0:27

Opitý 22-ročný mladík na severe Slovenska nabúral do plynovej prípojky. Auto zostalo zakliesnené, začal unikať plyn

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič mal už v minulosti uložený zákaz šoférovania.

Opitý vodič v obci Veľké Rovné (okres Bytča) spôsobil autonehodu, pri ktorej poškodil plynovú prípojku. Polícia zistila, že bol už v minulosti odsúdený a má zákaz viesť motorové vozidlá. 

„22-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia, bez tabuliek s evidenčným číslom, po miestnej komunikácii, kde z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel mimo komunikácie a narazil do plynovej prípojky. Následkom nárazu došlo k úniku plynu a vozidlo zostalo zakliesnené,“ píše polícia na Facebooku.

Policajti pri dychovej skúške vodičovi namerali 2,25 promile. Po jej zopakovaní mala stúpajúcu tendenciu. Polícia muža obvinila pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a prečinom poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia