Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. novembra 2023 o 10:25
Čas čítania 0:30

Opitá Slovenka na audi bez vodičského preukazu viezla 3-ročné dieťa. Spôsobila nehodu a z miesta činu ušla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodičke pri dychovej skúške namerali viac ako dve promile alkoholu.

So zadržaným vodičským preukazom, pod vplyvom alkoholu a s trojročným dieťaťom v aute spôsobila 27-ročná žena nehodu na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre. Ako uviedla polícia, pri predchádzaní svojím autom Audi A4 narazila do Škody Octavia, ktorá jazdila v pravom jazdnom pruhu. Žena po náraze nezastavila a v jazde pokračovala ďalej. Vodič poškodeného vozidla udalosť oznámil polícii.

„Vodička zišla z diaľnice, kde bola pri kontrole hliadkou polície podrobená dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,06 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,21 promile. Na prekvapenie policajtov sa v jej vozidle nachádzalo aj jej trojročné dieťa. Navyše mala zadržaný vodičský preukaz a jazdy pod vplyvom alkoholu sa dopustila už aj v minulosti,“ informovala polícia.

Poverený príslušník diaľničného oddelenia Policajného zboru Nitra-Selenec vzniesol žene obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia