Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
4. decembra 2023 o 9:54
Čas čítania 0:34

Rodinná oslava na východe Slovenska sa zmenila na šialenstvo. Hostia napadli kapelu aj ochrankára

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majiteľka prenajímanej sály uviedla, že oslava bola pokojná do 2.00 h, potom sa to však začalo.

V Poprade sa počas 50-člennej rodinnej oslavy strhla bitka, ktorá sa skončila rozbitou prenajatou sálou a niekoľkými zranenými osobami. O detailoch incidentu na východe Slovenska informuje portál noviny.sk.

Majiteľka sály uviedla, že oslava bola pokojná približne do 2.00 h. Vtedy sa podľa jej slov začali hádať dvaja švagrovia. Tí postupne napadli muzikantov a ničili aj hudobné nástroje. Majiteľka privolala ochrankára z SBS, aby muzikantov ochránil, no traja hostia brutálne zaútočili aj na neho.

Čo sa dialo potom

Jeden z hostí kľačal na tele ochrankára, druhý ho kopal a tretí použil nôž a bodol muža do brucha. Majiteľka privolala políciu aj sanitku.

Zranených skončilo niekoľko ľudí vrátane napadnutého ochrankára, ktorého museli urgentne operovať. Jeho stav je momentálne stabilizovaný. Majiteľka prenajímanej sály má vážne zranené oko. Traja násilní hostia sú trestne stíhaní pre spolupáchateľstvo zločinu ublíženia na zdraví a na súdny proces budú čakať vo väzbe.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Erika Ďurčová
Domov
Zdieľať
Diskusia