Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. decembra 2023, 9:03
Čas čítania 0:32

MC Erik prehovoril prvýkrát od smrti Barbary Haščákovej. V dojemnom odkaze prezradil viac o ich spoločnom vzťahu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre MC Erika bola smrť Barbary Haščákovej obrovský šok.

Erik Aresta, známy ako MC Erik, sa prvýkrát verejne vyjadril k smrti Barbary Haščákovej. Urobil tak prostredníctvom svojho instagramového profilu.

Aresta v príspevku napísal, že s Barbarou Haščákovou boli stále v pravidelnom kontakte. Komunikovali o bežných veciach, posielali si narodeninové priania či nostalgické videá z koncertov. Aresta napríklad posielal Haščákovej videá svojej dcéry a Haščáková sa zase v komunikácii sťažovala na fanúšičku, ktorá vytvára jej falošné profily.

Bol v šoku, správu sa dozvedel z médií

Smrť Barbary ho prekvapila. „Tú smutnú správu som sa dozvedel až z médií a jej odchod je pre mňa rovnaký šok ako pre vás,“ píše Aresta. 

V závere statusu vyjadril vďačnosť za to, že Barbara bola súčasťou jeho života, a fanúšikom odkázal, že speváčka s ním bude počas každej životnej chvíle aj na každom vystúpení, ktoré ešte v živote absolvuje.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MC Erik (@mcerikofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia